Celet ekspozita “Pranvere art”| ABC News Albania

Celet ekspozita “Pranvere art”| ABC News Albania

Edicioni i 10 i ekspozitës “Pranverë Art” bën bashkë emra të njohur të artit pamor dhe artistë të rinj.

Krijimet e këtij viti shtegtojnë mes poetizmit, historisë dhe politikës.  Artisti i njohur Ali Oseku, në një intervistë për ABC News vlerëson grupimin dhe prurjet e artistëve./abcnews.al
Celet ekspozita “Pranvere art”| ABC News Albania